Krémes kávés sütemény – tényleg isteni finom lett és már el is fogyott!

Ajánld ismerőseidnek!






Hozzávalók 4 főre
6 db tojás
6 evőkanál kristálycukor
4 evőkanál finomliszt
1 evőkanál étkezési keményítő
1 zacskó sütőpor
2 evőkanál kakaópor
1 zacskó 3 az egyben
2 zacskó tejszínízű pudingpor
5 dl tej
1 dl étolaj
4 evőkanál kristálycukor
25 dkg margarin
4 evőkanál porcukor
10 dkg étcsoki
2 evőkanál étolaj
1 zacskó vaníliacukor




Elkészítés
A tojássárgákat a cukorral elkeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet, az olajat, a keményítőt, a kávét, végül a tojások felvert habját. Sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben megsütjük. A krémhez a pudingporokat a tejjel és 4 kanál cukorral felfőzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a porcukorral habosra kevert margarint. A krémet kétfelé osztjuk, Az egyik felébe vaníliacukrot keverünk. A másik felébe 1 evőkanál kakaóport, 2 evőkanál kávét,1 evőkanál porcukrot adunk. A kihűlt tésztára először a fehér majd a barna krémet kenjük. A tetejére 10 dkg gőz felett megolvasztott étcsokit kenünk. Ha kihűlt, forró késsel szeleteljük.

Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is