Sokszor kell éjjel pisilned menni? Ezt kell tenned, hogy elmúljon

Ajánld ismerőseidnek!







Szervezetünk természetes méregtelenítő csatornái a modern élet miatt ki vannak téve a több irányból (légszennyezés, táplálkozás, vízszennyezettség stb) érkező mérgeknek. Ezek a mérgek nagyon megterhelik a testet.

A vesék az ember létfontosságú szervei közt vannak, mivel a szervezet általuk dolgozza fel a testbe kerülő káros anyagokat,a mi a gyógyszerekből, élelmiszerekből, alkoholból kerül be  a szervezetbe.

A vesék 0-24 órában non-stop működnek testünk egészségét szolgálván. Néha tehát megérdemlik, hogy segítsünk nekik a munkában. A tisztítókúra az egyik legjobb mód a szervezet öntisztító, méregtelenítő mechanizmusának beindítására. Ezeknek a szerveknek a megtisztítása különösen fontos az olyan betegségek esetén, mint az ízületi gyulladás, a krónikus fáradtság, a cukorbetegség és a rák.

Akkor is szükséges a tisztítókúra, ha egyébként tartjuk magunkat egy egészséges étrendhez: a rendszert időnként újra kell éleszteni, hogy megszabadítsuk a szervezetet a vírusoktól, parazitáktól és baktériumoktól. A vesetisztítás azért is fontos, hogy megelőzzük a vesekőképződést és a vesefertőzéseket. Egy ilyen tisztítókúra segíthet a toxinok elégetésében és növelheti a teljes immunitást.
Nézzük, melyek a természetes vesetisztító hatással bíró növények!

    Citromlé
    gyermekláncfű-tea
    fehérmályva gyökér
    csalán tea
    petrezselyem
    gyömbér
    kurkuma
    görögdinnye
    tökmag
    feketeribizli-lé
    áfonyalé
    szőlő
    vörösáfonya
    köles
    árpa
    spárga
    szódabikarbóna







Bár a fent említett ételek segíthetnek a vesetisztításban, érdemes egy közvetlen vesetisztító megoldást is végezni. A Renaltex a legminőségibb rendelkezésre álló vese-kiegészítő, amely a legjobb minőségű bio gyógynövények kivonatait tartalmazza. Fogyasztása támogatja a vese, a húgyhólyag, és a hugycsövek egészségét.

Mindig jó ötlet a napot egy csésze forró, szűrt vízből és citromléből készült itallal kezdeni.  Evés előtt 10 perccel elfogyasztva az italt segítünk a vesének a toxinok leöblítésében, hozzájárulunk a vese karbantartásához. Emellett ajánlatos a fenti listából kiválasztani valamely gyógynövényt és az abból készült főzetet inni napi rendszerességgel. Érdemes ezekből a gyógyteákból 1-2 literrel elfogyasztani naponta, hiszen a nagy mennyiségű folyadékbevitel elengedhetetlen z egészséges vese támogatásában. A fenti élelmiszerek mindennapos fogyasztásával segítünk a vesénken a méregtelenítésben.

Emellett fontos, hogy tartózkodjunk a vesénket megterhelő élelmiszerek fogyasztásától, úgy mint az alkohol, a csokoládé, a koffein, a dió, az édes burgonya, a finomított termékek (mint a konyhasó, a cukor és a fehér liszt). Ezeket az ételeket, italokat ugyanis nagyon nehezen tudja feldolgozni a vese, ennek következtében tehát nagyon nagy megterheli ezt a létfontosságú szervet.


Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://szupertanacsokblog.hu/