Szórj szódabikarbónát az ágyadba! Meg fogsz döbbenni, hogy miért!

Ajánld ismerőseidnek!






Azt már mindannyian tudjuk, hogy a szódabikarbóna egy igazi csodaszer, ami mind az egészségben, mind a takarításban képes igazi csodákat művelni. Az azonban mindenkit meg fog döbbenteni, hogy miért használjuk az ágyunkban.
A szódabikarbóna kiválóan alkalmas a lúgosításra, a baktériumok és vírusok kiűzéséré, a kertészkedésben, valamint különböző háztartási praktikákban is. A hálószobánkban is csodákat művelhetünk vele, ami képes egy elég hosszadalmas és fárasztó dolgot kiváltani.

Ha az ágyunkon lévő matracot beszórjuk szódabikarbónával, kiválóan felfrissíti azt, megszabadít a matracban megbújó poratkáktól és szennyeződésektől. A jó és illatú ágyhoz és a megfelelő higiéniához nem elég, ha rendszeresen tiszta ágyneműt cserélünk, a legtöbb szennyeződés ugyanis a matracban lapul. Emiatt lehetünk asztmásak, kialakulhatnak bőrbetegségeink és lehetnek más, egészségügyi problémáink is. A matracra szórt szódabikarbóna nem csak a tisztításban segít, hanem a szagok előzésében is.





Vedd le a matracodról az összes ágyneműt, majd szórj rá szódabikarbónát. A kezed segitségével dörzsöld bele finom mozdulatokkal és hagyd így két órán át. Végül vedd a porszívót és porszívózd ki. Te is meg fogod látni, hogy mennyivel frissebb, illatosabb és tisztább lesz tőle a matracod, a szódabikarbóna apró szemcséi ugyanis magukba szívják majd a szennyeződéseket.


A fenti módszert nem csupán a matracok esetében használhatjuk, kiválóan alkalmas lehet a cipők szagtalanításához is. Ugyanúgy kell alkalmazni, mint az ágy esetében. A szemetest is jól szagtalanítja, valamint a hűtőszekrényt is.


Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://www.tudasfaja.com