Sütés nélküli vaníliás krémes desszert

Ajánld ismerőseidnek!





Hozzávalók 
20 dkg keksz

Krém:
3 tojás
250 g sűrített tej
400 ml tej
1 csomag vaníliás cukor
200 g vaj (elhagyható)


Máz:
4 evőkanál. cukor
4 evőkanál kakaópor
12 evőkanál  tej


A krém készítését a tojások kikavarásával kezd, és ehhez rakd a többi hozzávalót, a vaj kivételével.
Folytonos keverés mellett közepes lángnál forrald fel. Vigyázz, nehogy leégjen. ha besűrűsödött, vedd le a tűzről és hagyd kihűlni. Ha már csak éppen langyos, tedd bele a szobahőmérsékletű vajat, és alaposan keverd el.
Ha kihűlt a krém, kezdődhet az összerakás: egy sor keksz, egy réteg krém, keksz, krém, és végül keksz. Erre kerül a csokimáz.

Ha elkészült,minimum 3-4 órára tedd a hűtőbe. Legjobb, ha egy éjszakára beteszed.
Másnap gyönyörűen szeletelhető. 

Meglátod: mindenkinek ízleni fog!