Krémes kapormártás, fejedelmi recept, nem lehet betelni vele!

Ajánld ismerőseidnek!





Hozzávalók:

1 fél maroknyi friss kapor
1 jó nagy evőkanálnyi  liszt
húsleves

borecet
tejföl

Elkészítése

Gyenge, fiatal zöld kaport, egy kis félmaroknyit megmosunk és egész ap­róra megvágunk. Aztán teszünk egy lábasba egy jó nagy evőkanálnyi ren­des barna színű, kissé hígabb rántást, ebbe beletesszük a megvágott kaport és jól belekavarjuk a meleg rántásba. Ekkor második húslevessel felereszt­jük, megfőzzük benne a kaport, aztán ha sűrűségét, sós ízét jól megadtuk, borecettel gyenge, kellemes ízűre meg­savanyítjuk.


  

Tálalás előtt 2—3 evő­kanál tejfölt is tegyünk bele. mellyel szintén felforralva lehet feladni



Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://egyszerugyorsreceptek.com