A VILÁG LEGFINOMABB TIRAMISUJA, MASCARPONÉVEL! 20 PERC ALATT EL IS KÉSZÜL!


Ajánld ismerőseidnek!






A tiramisu egy olyan finom sütés nélküli édesség, amit mindenki szeret, több féle változatban készíthető, ezért most bemutatjuk nektek a legfinomabb tiramisu elkészítésének titkát.

Hozzávalók:

egy evőkanál kakaó,
500 g mascarpone,
400 g babapiskóta,
Hirdetés


250 ml erősre főzött kávé,
3 evőkanál porcukor,
3 db tojás,
1 kiskanál mandulaaroma




Elkészítés:

Válasszunk egy olyan tálat amelyikbe belefér a sütemény. Készítsük elő a hozzávalókat, hogy szoba hőmérsékletűek legyenek. Törjük fel a tojásokat és tegyük külön tálba a fehérjét és külön a sárgáját. A tojássárgáját kavarjuk ki a porcukorral majd adjuk hozzá az 500 g mascarponét és robotgéppel kavarjunk habos krémet belőle, ízesítsük mandulaaromával. A tojás fehérjéből verjünk kemény habot és lassan keverjük bele a mascarponés krémbe, majd tegyük hűtőbe a krémet ameddig lerakjuk a piskótát.

A babapiskótát mártogassuk be egyenként a kávéba (de vigyázzunk ne puhítsuk meg túlságosan) majd rakjunk le egy sort az előkészített tálba és kenjük meg az elkészített krém felével, rakjuk rá a második sor piskótát és kenjük meg a megmaradt krémmel. Az elkészített sütemény tetejét szórjuk meg kakaóval majd tegyük hűtőbe 15 percre. Jó étvágyat!