NÉZD MI TÖRTÉNIK A BETEGSÉGEKKEL, HA ÉHGYOMORRA VIZET ISZOL!


Ajánld ismerőseidnek!




Japánban az emberek a reggelt azzal kezdik, hogy ébredés után rögtön vizet isznak. Több kutatás is megerősítette, hogy ha reggel, ébredés után vizet iszunk az jó hatással van az egészségünkre. Ez az egyszerű reggeli rutin több betegség esetén is jótékony hatást fejtett ki.

Számos vizsgálat is bizonyítja, hogy az éhgyomorra ivott víz különböző betegségek esetén segíthet. Többek között hatásos lehet fejfájás, valamint akármilyen más testi fájdalom felmerülésekor. Jótékony hatást fejt ki szív és érrendszeri problémák, epilepszia, magas koleszterinszint, hörghurut, asztma, tuberkulózis, meningitisz, vese és húgyúti betegségek, hányás, hasmenés, aranyér, székrekedés, cukorbetegség, szem és látásproblémák, méh problémák és menstruációs zavarok esetén is. Orr, torok és fül betegségek felmerülésekor is eredményes ez az egyszerű módszer.





Alkalmazása:
A reggeli ébredés után, még fogmosás előtt igyunk meg 640 ml vizet. (4 x 160 ml)
Ezután fogat moshatunk, de ne együnk és igyunk semmit 45 percen keresztül.
A 45 perc elteltével fogyasszuk el a reggelinket.
Reggeli, ebéd és vacsora után ne együnk és igyunk semmit 2 órán keresztül.
Az idős emberek és a betegségben szenvedők nem biztos, hogy éhgyomorra meg tudnak inni 640 ml vizet. Ebben az esetben fokozatosan kell növelni a dózist, annyi vizet kell meginni amennyi jólesik, majd fokozatosan növelni a bevitt mennyiséget, amíg elérik a 640 ml-t.
A módszer segít a betegségek enyhítésében, de az egészséges szervezetnek is jót tesz, ha a mindennapi szokások közé beépítjük az éhgyomorra történő vízivást.

Hány napig kell alkalmazni a kezelést?
Magas vérnyomás esetén – 30 nap
Gyomorhurut esetén – 10 nap
Cukorbetegség esetén – 30 nap
Székrekedés esetén – 10 nap
Tuberkulózis esetén 90 nap

A legjobb, ha az éhgyomorra való vízfogyasztás mindennapi rutinná válik, mert ez az egyszerű dolog segíthet az egészségmegőrzésben.

Figyelem: arthritisz esetén az első héten három napig kell alkalmazni a kezelést, majd 4 nap szünet következik. A következő héten már minden reggel alkalmazható. A kezelés nem jár mellékhatásokkal, de a gyakori vizelés velejárója lehet.

Az éhgyomorra való vízivás sokat javíthat az egészségi állapoton, de ne feledjük, ez nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést!



Forrás:  http://bidista.com