Tatár pecsenye


Ajánld ismerőseidnek!





Hozzávalók:

500 Gramm hús ;
Hagyma - 1 db ;
Sárgarépa - 1 db ;
Burgonya - 5 ;
fokhagyma - 3-4 gerezd
Paradicsom -3 db ;
1 Evőkanál paradicsompüré ;
Növényi olaj - 0,5 csésze ;
Csemege uborka , 2 db ;
Zöldfűszerek 
bors
só;
cukor







Elkészítése
a húst csikokra vágom , s a répát és a hagymát is.
olajon megpiritom a húst , ha már jó, hozzáadom a répát, hagymát, fűszereket , paradicsomot, 
lefedem és fél órát fözöm .
közben a burgonyát hasábokra vágom fel és olajban kisütöm , félre teszem .
a ragúhoz a végén adom hozzá az uborkát, fokhagymát, kevés cukrot .
tálaláskor a ragút összekeverem a sült burgonyával és együtt tálalom