Rigójancsi – nagyon guszta és még finom is



Ajánld ismerőseidnek!



Hozzávalók:
Tészta:
8 tojás

Csokis krém

8 tojás sárgája,
20 dkg olvasztott csoki,
40 dkg cukor
másfél dl víz,
2 és fél RÁMA margarin
 1 l  tejszín






Elkészítése
Tészta:  

6 tojásból barna piskótát sütök, ketté vágom. 8 tojás sárgáját, 20-dkg olvasztott csokival kikeverni, 40 dkg cukrot felönteni másfél dl vízzel, addig főzni, mikor kezd hólyagosodni. Akkor ráönteni a csokis tojásos krémre,és mixelni.

Tűzre téve addig főzzük,még jó sűrű nem lesz. Akkor levesszük a tűzről és hagyjuk kihűlni. Belekeverünk 2-és fél RÁMA margarint ( habosra keverjük). Felverünk 1 l  tejszínt, én /MEGLÉT/ használok.Felét óvatosan, fakanállal a csokis krémbe keverni.

<